Kesä 2020 paketissa – läpy sille!
6.10.2020 14:20 Uutiset / Tytöt -11

Kesän 2020 kuvia harjoituksista, kiipeilyradalta ja äidit vs tyttäret -pelistä - läpy hyvälle jalkapallokesälle!

Kesä 2020 on ollut antoisa jalkapallokesä. Kesällä harjoiteltiin pääosin Vehkalammella ja Viitaniemessä. Jokunen harjoitus oli myös Huhtasuolla ja Jyskässä. Sää on suosinut läpi kesän. Hyvällä sykkeellä on saatu painaa välillä helteisemmässä ja harvemmin sateisessa kelissä.

Laajavuoren seikkailupuistossa käytiin kesällä yhdessä ylittämässä myös omia rajoja. Tytöt kiipeilivät ratoja ja laskivat henkeäsalpaavia köysiliukuja. Hyvää reeniä ja itsensä voittamista!

Kesällä pelattiin ympäri maakuntaa. Pelit pelattiin 5 vs 5 ja peliaika oli 2 x 15 min. Joukkue on alkanut valmistautumaan isoille kentille ja 8 vs 8 peleihinkin otettiin kesän mittaan jo tuntumaa. Kesäkaudella osallistuttiin Lahden Masto Cupiin ja Jyväskylän Hippo-turnaukseen. Turnauksissa joukkue sai hyvää palautetta - taitotaso huomioitiin myös vastustajien valmennusjoukoissa.

Valmentaja Jani summaa tyttöjen kehityskaarta: "Kesä meni hyvin ja tytöt ovat harjoitelleet ahkerasti. Moni tyttö on tehnyt paljon myös omatoimista. Tänä vuonna painopiste on ollut ensimmäisessä kosketuksessa ja syöttämisessä. Nämä osa-alueet ovat kehittyneet hyvin. Tytöt ovat laukoneet paljon ja myös tämä näkyy selvänä kehityksenä."

Kesäkausi huipentui äidit vastaan tyttäret peliin, jossa päästiin testaamaan jollain mittarilla tyttöjen taitotason kehitystä ja erityisesti äitien kuntotasoa! Peli pelattiin isolla kentällä 8 vs 8. Vauhti oli melkoista, hauskaa pidettiin, kaikki selvisivät ehjänä. Ilo oli nähdä, että äidit jaksoivat hienosti ja vielä pärjäsivät tyttärilleen, juuri ja juuri. Niin taitavia pallottelijoita oli kyllä äitienkin joukossa, että maalihanojen uskottiin olevan auki. Niin vaan kävi, että tyttäret voittivat hienolla maalilla! Peli päättyi tyttärille 1-0.

Tästä on hyvä jatkaa. Talvikausi ja isommat pelikentät – täältä tullaan! Valmiina ollaan harjoittelemaan ja kehittymään.

Marja Lehtoranta

Kuvat: Kimmo Ala-Rautalahti, Olli Pursiainen ja Marja Lehtoranta


   
Lisää uutisia
Joukkueenjohtajat
«  Joulukuu   »