SM-pronssimitalistien kukitus Kansallisen liigan ottelun puoliajalla
19.10.2020 20:57 Uutiset / B18

Jyväskylän Pallokerho muisti tuoreita SM-pronssimitalisteja Kansallisen Liigan JyPK - Ilves ottelun puoliajalla, seuran hallituksen puheenjohtaja Johanna Itkonen ja toiminnanjohtaja Petri Oksanen jakoivat joukkueelle ruusut onnentoivotusten kera.

B18-joukkue oli runsaslukeisana paikalla seuraamassa kauden tärkeintä ja myös viimeistä ottelua kun JyPK ja Ilves taistelivat pisteistä säilyäkseen Kansallisessa Liigassa myös kaudella 2021. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen (taukotilanne 0-0) nurmelle asteli SM-pronssia voittanut joukkue ja seuran hallituksen puheenjohtaja Johanna Itkonen ja toiminnanjohtaja Petri Oksanut onnittelivat mitalisteja seuran puolesta.

Toisella puoliajalla Ilves pääsi johtoon, mutta JyPK taisteli ensin itsensä tasoihin (syötön Henna Honkasen puskeeman maaliin antoi B-tyttöjen kauden peleissäkin muikana ollut Riikka Lilja) ja Emmi Rinkisen iskiessä 2-1 voittomaalin tulostaululle katsomassa meinasi useampikin ruusu lähteä lentoon. Hieno urheilutapahtuma päättyi voittoon ja kotikatsomon poistumiseen hymyt kasvomaskien takana loistaen.


   
Lisää uutisia
Joukkueenjohtajat
«  Joulukuu   »