U19 EM-karsinnoissa kolme pelaajaamme: Venla, Nanna ja Tao
3.10.2021 20:56 Uutiset / Tytöt B

U19-tytöt (2003 ja myöhemmin syntyneet) jahtaa jatkokarsintapaikkaa lokakuun EM-karsintaturnauksessa. Päävalmentaja Arttu Pitkäkankaan nimeämästä ryhmästä löytyy peräti kolme JyPK:n pelaajaa kun Venla Lamberg, Nanna Leivonen (mv) ja Tao Stark ovat nimettyjen pelaajien listalla.

Aivan mahtavaa tytöt, onnea karsintoihin!

Emäntämaa Tanskan lisäksi Suomi kohtaa karsinnassa Unkarin sekä Turkin – kolme maata etenee toiseen vaiheeseen kilpailemaan lopputurnauspaikasta. Toisen vaiheen lohkon vaikeusaste muovautuu sen mukaan, miten ensimmäisessä pärjäsi, eli lohkovoitolla on merkittävä arvo.

Päävalmentajan mukaan kesä- ja syyskuun leirit antoivat joukkueelle paljon. Pitkäkangas toteaa, että tärkeintä on ottaa karsintaan mukaan ne asiat, joissa Pikkuhelmarit onnistui – sekä luonnollisesti parantaa niissä tilanteissa, joissa koettiin haasteita.

"Uutena joukkueeseemme nousee Tao Stark, joka on esiintynyt vakuuttavasti omassa arjessaan. Hän myös suoriutui erinomaisesti syyskuun U18-leirillä.", kommentoi päävalmentaja Arttu Pitkäkangas valintoja.

Näin karsintoihin osallistuu peräti kolme pelaajaa Jyväskylän Pallokerhosta, oikein onnistunutta turnausta Venla, Tao ja Nanna.

Koko uutinen Palloliiton sivuilla.   
Lisää uutisia
Tytöt B
«  Joulukuu   »
Kategoriat