Esittely
Ottelutilastot
JyPK TB - TP-47
2020 - B18 - B18 SM karsinta
Klo 15:00 Jyväskylä, Palokka tekonurmi
13
Kes

Ennakkoinfo


Kokoontuminen kello 13.45, kentälle pääsee kello 14.15 alkaen. Kokoonpano : Nanna ( mv ), Aliisa ( mv ),  Annu, Inka, Venla, Siiri K, Emmi L, Anida, Ceccu, Noora, Vilja, Emmi S, Tao, Pauliina, Sanna, Veera, Tiia ja Siiri P.

B-SM karsintasarja päätökseen la 13.6. klo 15 Palokassa


Maaliskuun puolivälissä alkanut tauko B-SM -sarjassa päättyy lauantaina 13.6. klo 15 Palokan tekonurmella, kun karsinnan 7. ottelussa vieraaksi saapuu TP-47 Torniosta. Karsinnan viimeisessä pelissä ratkaistaan sijoitukset niin karsinnan lohko B:n kärkipään osalta kuin myös karsinnasta itse SM-sarjaan pääsevien joukkueiden osalta. Emäntäjoukkue JyPK on tasapisteissä lohkon kärjessä Ilveksen kanssa, TP-47 puolestaan tasapisteissä KPV YJ:n ja VIFK:n kanssa karsintaviivan päällä (kolmesta joukkueesta kaksi mahtuu 6. parhaan joukkoon ja kesän karsintasarjaan). JyPK pelasi edeltävänä viikonloppuna harjoituspelin Joensuun Herttojen naisten joukkuetta vastaan, 5-2 voitto toimi hyvänä paluuna pelitauolta.

Paikalle saapuvan yleisön toivotaan noudattavan jo tutuksi tulleita korona-ajan ohjeita: Vain terveenä paikalle, pidetään turvavälit (2m) niin otteluun saavuttaessa, asetuttaessa katsomoon sekä liikuttaessa alueella vaikka kioskissa asioitaessa ja WC-tiloissa käydessä. Katsomossa jakaannutaan tasaisesti koko katsomon alueelle, pidetään sen oman seurueen (lue: ne henkilöt keiden kanssa arjessa olette läheisessä kanssakäymisessä) ja muiden välillä 2m etäisyys.

B-SM karsinta: JyPK - TP-47 4-0


Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä, peli aaltoili keskiviivan molemmin puolin ja kumpikaan joukkue ei saanut varsinaisia syöttöketjuja rakennettuja. Pikku hiljaa kotijoukkue sai painetta torniolaispäätyyn ja vajaan kymmenen peliminuutin kohdalla annettiin ensimmäinen JyPK:n kulma. Taon lähettämä pallo jäi pyörimään maalille ja lopulta Jämsän-Emmi päätti kodittoman pallon pyörinnän sipaisemalla 1-0 tulostaululle. Tämän jälkeen hallinta siirtyi selvemmin jypyköille ja vaarallisia tilanteenpoikasia syntyi muutama, etenkin kun Veera ja Tiia iskivät ahnaasti kiinni punapaitojen alakerran avauspeliin. 2-0 maalia piti kuitenkin odotella aina puolen tunnin paikkeille, kulmalipulta tämäkin lähti. Tao antoi kauniin keskityksen vitosen viivalla ja Jämsän hyöryveturi vihelsi paikalle, pääteasema niin pallolle kuin Emmille oli maaliverkko. Komea puskumaali ja päivän toinen maali Tao+EmmiL kaksikolle. Helteisellä ekalla puoliajalla ei enää muita maaleja nähty, väliaikatietojen perusteella torniolaisten haaveet SM-sarjapaikasta alkoivat olla ohkaisen karvan varassa.

Toinen puoliaika alkoi JyPK:n hallinnalla, pallo pysyi sitkeästi vastustajan kenttäpuolikkaalla. 3-0 maalista pääsi tuulettamaan Pauliina, hienonp pohjustuksen teki Tao riistämällä ensin pallon keskialueella, pelaamalla Veeralle ja hän pääsi vapauttamaan Pauliinan murtautumiseen keskeltä. Tämän jälkeen peli rauhoittui, välillä TP-47 sai myös hallintaa mutta Nanna piti parilla komealla torjunnalla maalinsa puhtaana. Ja vielä ennen loppua Pauliina viimeisteli päivän toisellaan 4-0 loppulukemat.

Tasapainoinen suoritus takasi kolme pistettä ja sillä varmistettiin lohko-B:n kakkossija tasapistein Ilveksen kanssa. Parempi maaliero takasi tupsukorville 3 lähtöpistettä SM-sarjaan, JyPK saa niitä mukaansa kaksi.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TB 4 - 0
(2-0)
9' Maali Lahtela Emmi

29' Maali Lahtela Emmi

50' Maali Pirinen Pauliina

92' Maali Pirinen Pauliina
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
Kategoriat