Esittely
Ottelutilastot
ONS - JyPK TB
2021 - Tytöt B - BSM sarja
Klo 17:00 Castren TN
11
Hei

Tervakaupunkiin ennen taukoa: ONS - JyPK


Kauden kolmas vieraspeli suuntautuu Ouluun, kuudennen ottelun emännöi ONS. Kotijoukkueella otteluja on takana kolme, kahden tappion (Honka, HJK) perään ONS avasi pistetilin KPV-tasurilla. Kotijoukkueella on varmasti kova tahto lisätä pistetiliään, vastakkain asettuu myös toisilleen suhteellisen tutut joukkueet aiemmilta vuosilta mm. PSL-pelien kautta. Tämä on etäisyyksistä huolimatta se kolmas "derby",Ilveksen ja KuPSin lisäksi.

JyPKille ottelu on viimeinen ennen parin viikon harkkataukoa, tavoite on i päättää kevätkierros täyteen pistepottiin. Tasapelejä ensimmäisestä viidestä ottelusta on kerätty kolme ja voittoja kaksi, tappioton putki kaipaa jatkoa. Kokoonpanossa on jälleen kerran hieman muutoksia kun Cecilian maajoukkueleiritys on ohi ja matkassa on myös Nanna mv-osastolla.

Ottelun live-lähetys tulee ONS:in tuottamana.

Ottelun tiedot Palloliiton tulospalvelussa.

Voitolla tauolle: ONS - JyPK 0 - 3


Helteinen keli sai Castrenin kentällä luonnon virkistystä sillä ottelu alkoi sateen ropistessa. Alun tunnustelun jälkeen JyPK iski ONS:n alakerran pelinrakenteluun. Nea Tenno iski prässin huonon avauksen jälkeen, Pauliina Pirinen tuki olemalla syöttölinjalla maalivahvin suuntaan ja kun pallo Pauliinalle tuli niin 15 minuutin kohdalla hän iski 0-1 avausmaalin. Välittömästi maalin jälkeeen ukkonen ja salamointi keskeytti pelin vartiksi. ONS yritti korkealla prässillä saada JyPK:n pelinrakentamisen kiinni Nanna Leivosen maalin edustalta, mutta 26. minuutilla vierasjoukkue tuli prässin alta pois, pelasi oikean laidan kautta nopean hyökkäyksen ja Pauliina teki 0-2 saatuaan keskelle vapauttavan syötön. Tämän jälkeen peli jatkui vierasjoukkueen hienoisella hallinnalla, keli puolestaan pysyi epävakaisena ja ajoittain erittäin puuskittaisena sateena. Vielä ennen puoliaikaa Minttu Laaksonen pelattiin hienolla syöttökuviolla keskeltä läpi, pallo maaliin muttei tulostaululle paitsioliputuksen takia.

Toiselle puoliajalle ONS teki kolme vaihtoa ja alkukymppi oli tasaista vääntöä, kotijoukkueen painaessa kovalla energialla. 55. minuutilla Anida Halttunen pääsi ajamaan vasemmalta laidalta päätyyn, keskitys ja Nea Tenno viimeisteli 0-3 lukemat. Hieman tämän jälkeen ONS ylärima värisi kun Pauliinan painava laukaus alueen rajalta oli sen 10cm liian korkea. ONS sai korkealla prässillä muutaman tilanteen idun aikaiseksi, vastaavasti JyPK rakensi prässin alta luiskahdettuaan useammankin vaarallisen tilanteen ONS maalille. Nannan nollapeli tuli ilman yhtään todellista venytystä, JyPK puolustus piti tilanteet vaara-alueella hyvin hallinnassaan.

Ottelu oli kokonaisuudessaan tasapainoinen suoritus, aikainen avausmaali antoi peliin hyvän suunnan, 0-2 taukotilanne teki toisen puoliajan aloittamisesta selkeän: ei tarvetta muuttaa pelitapaa tai tehdä vaihtoja. ONS:lle tyypillinen korkea prässi purettiin useamman kerran onnistuneesti ja niistä tuli paikkoja useampaankin kuin kolmeen maaliin. Pauliina jatkoi Ilves-pelin maaliputkea kahdella tyylikkäällä osumalla, Nea täydensi ONS:n pyristelyn lopettaneella kolmannella maalilla. Kun vielä koko matkassa ollut joukkue pääsi kentälle niin erittäin hyvä peli siirtyä kahden viikon kesätauolle.

Kuuden ottelun jälkeen JyPK jatkaa tappioitta, kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Sarjan kärkeen (EPS) on neljä pistettä, sarja jatkuu erittäin mielenkiintoisena 1.8. kun Jyväskylään tulee vieraita lännestä, KPV.

Ottelun tilastot Palloliiton tulospalvelusta.

Ottelun tallenne ONS:n YouTube kanavalla.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(0-2)
TB
15' Maali Pirinen Pauliina

26' Maali Pirinen Pauliina

55' Maali Tenno Nea
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Kategoriat