Esittely
Ottelutilastot
JyPK TB - HyPS
2021 - Tytöt B - BSM sarja
Klo 16:00 Jyväskylä, Viitaniemi TN
5
Syy

Ennakkoinfo


Pelia-asu: kenttäpelaajat kotipeliasu (vihreä), mv:t oranssi

Kokoontuminen kello 14.30

Paluu voittokantaan: JyPK - HyPS 7-1


Viitaniemelle saapui Hyvinkään Palloseura ja tälle ikäluokalle se oli ensimmäinen kohtaaminen B:n sarjoissa. Ennakko-odotukset olivat selvät: hyvällä omalla peruspelillä kotijoukkue vie ja vierailla riittää juoksemista pallon perässä.

Ottelun alku osoitti että tätä(kään) peliä ei voi läpikävellä. HyPS:n hyökkääjät olivat agressiivisia ja hieman verkkainen kotijoukkueen pallonsiirtely omassa päässä antoi alkuminuuteille pieniä huokailuhetkiä kotiyleisölle. Kun JyPK alkoi saamaan pallollista hallintaa niin sitten alkoi tämän kauden kovimmat paitsiosulkeiset: ensimmäisellä puolikkaalla meni kymmenen helposti rikki, toisellakin päästiin lähes puoleen. Viimein parinkymmenen minuutin kohdalla alkoi verkko pullistella HyPS:n päädyssä: ensin Pauliina Pirinen iski kahdesti joukkuekavereiden pohjustuksesta ja heti perään Nea Tenno pommitti 3-0. Näin viiden minuutin sisään kolme maalia. Ja vielä kun Nana Matikainen hankki taidokkailla harhautuksillaan rankkarin, jonka Aada Mononen sijoitti varmasti maaliin niin tauolle mentiin turvallisen tuntuisesti 4-0 lukemissa.

Toisen puolialun vierasjoukkue aloitti pirteästi ja palkinnoksi 4-1 kavennus kun Anniina Jurvanen sai prässin jälkeisen irtopallon ja laukoi kaukaa pallon maaliin. Tämä herätti kotijoukkueen pelaamaan lopun tyylikkäästi ja ensin Pauliina Pirinen viimeisteli hattutempun todellisella tahtomaalilla maalille murtautuen ja loput kaksi kirjattiin Nana Matikaiselle: ensin varsinainen kaunokainen "takavasaralla" eli kantapäällä maalinedusruuhkasta ja loppunumerot 7-1 tyhjiin kun kohtaaminen HyPS maalivahdin kanssa johti pallon Nanan mukana pysymiseen ja helppoon viimeistelyyn.

JyPK:n valmentaja Timo Korhonen oli tyytyväinen peli-ilmeeseen kun joukkue sai ensin pelinsä käyntiin. Palloa liikuteltiin tehokkaasti ja Pauliinan maalinälkä avasi niin maalitilin kuin kannusti muun joukkueen pelaamaan sitä kuuluisaa omaa peliään. Lukuisat paitsiot hieman harmittivat, monta hyvää hyökkäystä katkesi niihin.

Ottelun tilastot Palloliiton tulospalvelussa.

Ottelun tallenne Solidsportissa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TB 7 - 1
(4-0)
21' Maali Pirinen Pauliina

22' Maali Pirinen Pauliina

25' Maali Tenno Nea

43' Maali Mononen Aada

58' Maali Jurvanen Anniina

62' Maali Pirinen Pauliina

67' Maali Matikainen Nana

89' Maali Matikainen Nana
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Syyskuu   »
Kategoriat