Esittely
Ottelutilastot
JyPK TB - P-Iirot/YJ
2021 - Tytöt B - BSM sarja
Klo 13:00 Jyväskylä, Säynätsalo TN
28
Elo

Ennakkoinfo


Pelataan kotipeliasulla (kenttäpelaajat vihreissä, maalivahdit oranssilla). Kokoontuminen klo 11.30.

Kokoonpano:  Annu ( mv ),  Viltsu (mv), Siiri P, Aada, Oona, Saana, Annu, Idis, Tao, Ceccu, Inka, Noora, Vilja, Nea, Anida, Minttu, Nana, ja Ida . Varalla Hanna ja Mape.

Säynätsaloon: JyPK - P-Iirot/YJ


Keskiviikon pelireissu Espooseen EBK:n vieraaksi ei toteutunut, joten kotijoukkue on saanut rauhassa valmistautua tähän otteluun edellisviikonlopun TP-47 vieraspelin jälkeen. Tämä näkyy toivottavasti pirteänä ja raikkaana pelinä, sääennuste lupaa myös hyviä olosuhteita. Kokoonpanon osaltavaihtuvuutta on ihan normaaliin tyyliin, ei kahta peliä identtisellä pelaajistolla tälläkään kertaa.

Vierasjoukkue Raumalta katkaisi edelliseellä KPV-voitolla kolmen ottelun tappioputken, noissa otteluissa vastus olikin sarjan kärkeä kun vastustajat olivat Ilves, Honka ja HJK. Voiton makuun päästyään sitä ei luonnollisesti muuta halua syödäkään.

Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa.

Ottelun live-lähetys SolidSportissa.

Aurinkoa muttei pisteitä: JyPK - P-Iirot/YJ 1-4


Vierasjoukkueen kokoonpano oli saanut vahvistusta Naisten Ykkösen sarjan puolelta, kun tuon sarjan saman päivän peli EBK:ta vastaan oli peruuntunut. Ja niin aloituksessa oli puolenkymmentä naisten peleissä peliaikaa saanutta, niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Kotijoukkueelta muutoksia tuli vielä viime hetkellä toiseen suuntaan kun Nea jäi pois pelistä.

Peliä oli pelattu pari minuuttia kun P-Iirot pääsivät hieman epäonnistuneen JyPK-purun jälkeen laukomaan pienestä kulmasta 0-1 johtoon. Tästä mentiin seitsemisen minuuttia ja Minttu Laaksonen prässäsi raumalaispuolustajalta pallon itselleen ja laukoi 1-1 tasoituksen. Siitä alkoi selkeä JyPK-hallinta, peliä rakennettiin rauhallisesti, kamppailut kakkospalloista voitettiin keskialueelta ja kohtuullisia maalipaikkoja syntyi muutama. Kulmapotkuja oli myös useita. P-Iirot hyökkäsivät lähinnä terävästi vastaan. Kun kotijoukkue ei maalinteossaan onnistunut niin vierasjoukkue sai omat paikkansa. Kulmapotkun yhteydessä raumalaispelaaja rikottiin selästä työntämällä ja tästä vihellettiin rangaistuspotku. Tämän joukkueensa kapteeni Anni Hakasalo sijoitti varmasti maaliin 34. minuutilla, 1-2. Loppupuoliaika jatkui kotijoukkueen painostuksella, kunnes kotijoukkue sai todella kylmän suihkun juuri ennen puoliaikaa. JyPK rakensi alakerran kautta hyökkäystä, maalivahti yritti syöttää keskiympyrään linjojen väliin, mutta pallo päätyi Anni Hakasalolle. Hän laukoi heti kohden tyhjää JyPK-maalia ja pallo pomppi ärsyttävän hitaasti mutta riittävän nopeasti jotta maalivahti Annu Korhonen ei aivan saanut palloa kiinni ennen maaliviivaa, 1-3 ja puoliaikavihellys.

Toinen puoliaika oli raumalaisjoukkueen osalta järkevää pelaamista, etenkin kun 53. minuutilla pallo pelattiin Anni Hakasalolle vasempaan laitaan ja hän pommitti etuyläkulmaan päivän kolmantensa ja 1-4 lukemat. Kotijoukkue yritti parhaansa mutta P-Iirot saivat paremmin keskialueen tukkoon kuin ensimmäisellä jaksolla. Ja todella vaaralliset paikat jäivät vähiin. Muutama läheltä piti tilanne saatiin rakennettua, mutta raumalaisten puolustus siivosi alueensa tehokkaasti. Kun aivan lopussa Vilja Sievisen laukaus kävi yläriman kautta vain maaliviivalla niin 1-4 lopputulos jäi tilastoihin loppuvihellyksen kaikuessa Säynätsalon kentällä.

Valmentaja Timo Korhonen oli hämillään pelin jälkeen. Ensimmäisestä takaiskusta selvittiin ja pelissä oltiin oikein hyvin mukana 1-1 tilanteessa, maalipaikkoja luotiin muttei lisämaaleja. Rankkarimaali tuli hieman yllättäin mutta pelin kannalta isoin maali oli tuo aivan puoliajan loppuun tullut 1-3 maali. Ja kyllä muuttuneet kokoonpanot puolin ja toisin näkyvät myös tulostaululla.

Seuraava ottelu on sunnuntaina 5.9. vieraaksi saapuu HyPS.

Ottelun tilastot Palloliiton Tulospalvelussa

Ottelun tallenne SolidSportissa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
TB 1 - 4
(1-3)
2' Maali Ahola Wilma

9' Maali Laaksonen Minttu

34' Maali Hakasalo Anni

45' Maali Hakasalo Anni

53' Maali Hakasalo Anni
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Syyskuu   »
Kategoriat