Mukaan toimintaan?

1. VALMENTAJAHAKU ( päivitetty elokuu2018):

Avoimet valmentajatehtävät.

1) JyPK -06 ikäkausijoukkue hakee vastuuvalmentajaa
2) 04/05 Green hakee vastuuvalmentajaa

JyPK:n T06 ikäkausijoukkue aloittaa syksyllä valmistautumisen ensimmäiseen kauteen puolen suomen liigassa. Joukkue harjoittelee 4-5 kertaa viikossa sisältäen fysiikkaosion. Menneellä kaudella joukkue on pelannut 05/06 tyttöjen piirisarjaa sekä 07-syntyneiden poikien piirisarjaa. Lisäksi joukkue on käynyt useammassa kovatasoisessa turnauksessa. Valmentajalta edellytetään vähintään D-tason valmentajakoulutusta ja ennenkaikkea sitoutumista seuran ja palloliiton tarjoamien koulutuksien suorittamiseen. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennustoimintaa apunasi muut valmennus- ja taustatiimin jäsenet sekä seuran nuorisopäällikkö.

04/05 Green joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa kahta eri peli-iltasarjaa kesällä 2018. Lisäksi joukkue on osallistunut hyvällä menestyksellä useisiin turnauksiin. Vastuuvalmentajalta edellytetään sitoutumista ja aitoa innostusta valmentamiseen. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennustoimintaa apunasi muut valmennus- ja taustatiimin jäsenet sekä seuran nuorisopäällikkö.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616

Kerho-ohjaajaksi koulujen iltapäiväkerhoon (toiminta-aika syyskuu - huhtikuu)

JyPK järjestää yhteistyössä koulujen kanssa lasten liikuntakerhoja useilla kouluilla eri puolilla Jyväskylää. Kerhot ovat pääsääntöisesti liikunta- ja palloilukerhoja. Kerho-ohjaajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, innokkuutta lasten ohjaamiseen sekä liikunta- /palloilutausta katsotaan eduksi. Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa.Kerho-ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Jos kiinnoistuit tehtävästä, ota yhteyttä: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616. Lisätietoa kerhoista.

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat