Mukaan toimintaan?

1. KORTTELILIIGAOHJAAJIEN haku kesälle 2018

Jyväskylän Pallokerhon kortteliliigassa pelataan ja harjoitellaan toukokuusta (vko 19) syyskuuhun (vko 37). Keväällä koottavat kortteliliigajoukkueet harjoittelevat lähikentillä eri puolilla Jyväskylää kerran viikossa ja kokoontuvat viitenä viikonloppuna (lauantaina) kaikille yhteiseen pelitapahtumaan. Yhden joukkueen ohjaajalle kertyy tapahtumia kevään valmentajakoulutukset mukaanlukien yhteensä reilut parikymmentä. Ohjaajat ja pelaajat lomailevat heinäkuussa vko:t 27-29. Lisää kortteliliigasta voit lukea kortteliliigan sivulta

Jos sinulla on jalkapallosta valmennuskokemusta tai tunnet lajin ja sinulla on liikunta-alan tai pedagogisia opintoja voimme halutessasi räätälöidä sinulle mittatilauksena kesätyön, jossa sinulla on useampia joukkueita viikottain ohjattavana. Muille lasten ohjaamisesta kiinnostuneille tarjoamme yksittäisten joukkueiden ohjaustehtäviä. Myös kortteliliigassa pelaavien lasten vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan oman lapsensa joukkueen ohjaajiksi. Palkkio määräytyy tehtävän mukaan.

Tarjoamme kortteliliigan ohjaajille koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan toteuttamiseen. Kortteliliigaohjaajan tukena kauden aikana on valmennuspäällikön lisäksi valmentajien tukihenkilö, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään.

Ota yhteyttä mahdollisimman pian. Viimeistään maaliskuussa. Lisätietoa kortteliliigasta.

2. VALMENTAJAHAKU ( päivitetty huhtikuu 2018):

Avoimet valmentajatehtävät.

1) JyPK -08 tyttöjen joukkue hakee vastuuvalmentajaa sekä valmentajaa
2) -03 Green hakee apuvalmentajaa

2008 syntyneiden joukkue aloittaa kolmatta kauttaan ja harjoittelee noin kolme kertaa viikossa. Joukkue pelaa kesällä Keski-Suomen piirin sarjoissa ja osallistuu muutamiin turnauksiin kauden aikana. Valmentajalta edellytetään vähintään D-tason valmentajakoulutusta tai sitoutumista koulutuksen suorittamiseen. Vastuuvalmentaja johtaa joukkueen valmennustoimintaa apunaan muut valmennustiimin jäsenet sekä seuran nuorisopäällikkö.

-03 Green joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa aluesarjaa sekä P04 piirisarjaa. Valmentajalta edellytetään sitoutumista ja aitoa innostusta valmentamiseen. Toimit joukkueessa vastuuvalmentajan apuna ja sovitte yhdessä molemmille sopivan työnjaon.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616

Kerho-ohjaajaksi koulujen iltapäiväkerhoon (toiminta-aika syyskuu - huhtikuu)

JyPK järjestää yhteistyössä koulujen kanssa lasten liikuntakerhoja useilla kouluilla eri puolilla Jyväskylää. Mikäli olet kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta pientä palkkiota vastaan ole yhteydessä hyvissä ajoin ennen lukuvuoden kerhojen alkua. Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa.Kerho-ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Lisätietoa kerhoista.

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Tutustu: lasten ja nuorten valmennus JyPK:ssa

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat