Mukaan toimintaan?

1. VALMENTAJAHAKU ( päivitetty tammikuu 2019):

Avoimet valmentajatehtävät.

1) JyPK T10 hakee valmentajaa
2) 04/05 Green hakee valmentajaa
3) 05/06 Green hakee valmentajaa

JyPK:n 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue aloitti marraskuussa kolmannen toimintakautensa. Menneellä kaudella joukkue pelasi 2010 syntyneiden tyttöjen peli-iltasarjaa, poikien piirisarjaa sekä kävivät turnauksissa. Joukkueessa on osaava ja aktiivinen vastuuvalmentaja, kaksi valmentajaa sekä muut taustat. Valmentajana sinulta edellytetään sitoutumista seuran ja palloliiton tarjoamien koulutuksien suorittamiseen sekä ennen kaikkea innokkuutta ja halua kehittyä valmentajana. Joukkue harjoittelee talvisin kaksi kertaa viikossa ja kesällä määrä nousee kolmeen kertaan viikossa.

04/05 Green joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa ja pelaa piirin sarjoissa kesällä 2019. Lisäksi joukkue on osallistunut hyvällä menestyksellä useisiin turnauksiin. Valmentajalta edellytetään sitoutumista ja aitoa innostusta valmentamiseen. Joukkueessa on erittäin hyvä vastuuvalmentaja ja hänen lisäksi yksi valmentaja. Valmentajana liityt heidän valmennustiimiin ja voitte yhdessä räätälöidä sinulle sopivan roolin joukkueen valmennukseen.

05/06 Green joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja turnauksien lisäksi pelaa peli-iltasarjaa kesäisin. Joukkueessa on uusi ja innokas vastuuvalmentaja ja hänelle etsitään nyt kaveria valmennustiimiin. Valmentajana sinulta edellytetään sitoutumista ja halua kehittää itseäsi, pelaajia ja joukkuetta.

JyPK:ssa arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616

Kerho-ohjaajaksi koulujen iltapäiväkerhoon (toiminta-aika syyskuu - huhtikuu)

JyPK järjestää yhteistyössä koulujen kanssa lasten liikuntakerhoja useilla kouluilla eri puolilla Jyväskylää. Kerhot ovat pääsääntöisesti liikunta- ja palloilukerhoja. Kerho-ohjaajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, innokkuutta lasten ohjaamiseen sekä liikunta- /palloilutausta katsotaan eduksi. Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa.Kerho-ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Jos kiinnoistuit tehtävästä, ota yhteyttä: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616. Lisätietoa kerhoista.

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat