Mukaan toimintaan?

1. Kortteliliigaohjaajaksi?

Lähde mukaan tekemään lapsille laadukasta liikuntakesää Jyväskylän perinteiseen jalkapallon kortteliliigaan, joka on mm. palkittu 2016 Suomen Palloliiton Grassroots-palkinnolla!

JyPK tarjoaa merkityksellistä kesätyötä ja työkokemusta lasten ja nuorten liikunnanohjaustehtävissä (aloittelevien lasten jalkapallovalmennus). Aikaisempaa kokemusta lajista et välttämättä tarvitse!

Kortteliliiga alkaa viikolla 20 ja loppuu viikolla 37. Haemme sekä vastuuvalmentajia että apuvalmentajia ryhmille, jotka harjoittelevat eri puolilla Jyväskylää kerran viikossa. Harjoitukset kestävät tunnin ja ovat klo. klo 16:30–19:30 välillä maanantaista torstaihin. Valmentajat ohjaavat 1-3 harjoitusta peräkkäin samana iltana.

Voimme sopia sinulle sopivat illat. Halutessasi voit siis ohjata 1-4 iltana viikossa. Kortteliliigaan kuuluu viisi turnausta, jotka pidetään lauantaisin tai sunnuntaisin (18.5., 15.6., 10.8., 1.9. & 15.9.) Viitaniemen liikuntapuistossa.

Palkkaus on vastuuvalmentajille 10-15€/h ja apuvalmentajille 8-10€/h riippuen lajikokemuksesta / koulutustasosta. Turnauksissa peleistä saat korvauksen 10€/kpl. Yksi valmentaja valmentaa 2-8 peliä/turnaus.

Toivomme sitoutumista ja innostuneisuutta. Välttämättömät poissaolot ovat aina tarvittaessa sovittavissa. Harjoitukset saat halutessasi valmiiksi suunniteltuna, joten voit keskittyä ryhmän hallintaan ja hauskanpitoon jalkapallon parissa. Tukenasi toimivat seurojen päätoimiset ammattilaiset.

Ohjaajille pidetään toukokuussa ennen aloitusta yhden illan ohjaajakoulutus ja vastuuohjaajille vielä tämän lisäksi toinenkin perehdytysilta. Lähtökohtaisesti edellytämme, että ohjaajamme ovat osallistuneet koulutukseen.

Hae ohjaajaksi tästä linkistä: https://goo.gl/forms/IRWuOKzuwAWp52h02

Hakuaika päättyy sunnuntaina 14.4.2019.

Lisätietoja kortteliliigasta

Jyväskylän kortteliliiga: www.kortteliliiga.fi

JyPK (tytöt) https://jypk-kortteliliiga.sporttisaitti.com/

Tarjoamme kortteliliigan ohjaajille koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan toteuttamiseen. Kortteliliigaohjaajan tukena kauden aikana on nuorisopäällikön lisäksi valmentajien tukihenkilö, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään.

2. Kerho-ohjaajaksi koulujen iltapäiväkerhoon (toiminta-aika syyskuu - huhtikuu)

JyPK järjestää yhteistyössä koulujen kanssa lasten liikuntakerhoja useilla kouluilla eri puolilla Jyväskylää. Kerhot ovat pääsääntöisesti liikunta- ja palloilukerhoja. Kerho-ohjaajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, innokkuutta lasten ohjaamiseen sekä liikunta- /palloilutausta katsotaan eduksi. Kerhot alkavat viikolla 37 syyskuussa.Kerho-ohjaajan tulee olla täysi-ikäinen. Jos kiinnoistuit tehtävästä, ota yhteyttä: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616. Lisätietoa kerhoista.

Lasten ohjaaminen ja valmentaminen JyPK:ssa

Tarjoamme monentasoisia vastuullisia ja itsenäisiä tehtäviä lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Tarvitsemme ohjaajia ja valmentajia erilaisiin valmennustiimeihin alkaen pienistä alle kymmenvuotiaista aina tavoitteellisesti harjoitteleviin 16-18 vuotiaisiin. Kesäisin toimiva kortteliliigaan tarvitaan vuosittain mukaan useita pienten lasten ohjaajia.

Joukkueissamme pelaa yli kuusisataa eri ikäistä tyttöä ja naista. Toimintamme kattaa kaikki ikäluokat ja meiltä löytyy joukkueita kerran viikossa kokoontuvista harrastajista Suomen mestaruuksista kamppaileviin kilpajoukkueisiin.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Tapahtumien määrä riippuu joukkueen tasosta ja iästä vaihdellen yhdestä viiteen kertaan viikossa.

Toivomme että olet positiivinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on kokemusta Jalkapallosta ja mielellään myös lasten ohjaamisesta. Olet myös luotettava ja vastuuntuntoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä erikseen sovittavan korvauksen vaivoistasi.

Uudet pelaajat / Harrastajat

Täydennämme joukkueitamme pääsääntöisesti syksyisin uuden kauden alkaessa, mutta muulloinkin voi tiedustella, miten mukaan pääsee. Kesän ajan toimivaan lasten kortteliliigaan ilmoittautuminen keväisin.

Yhteistyökumppanit

Teemme mielellämme yhteistyötä ja olemme valmiita pohtimaan yhdessä erilaisia yhteistyömuotoja. Tervetuloa mukaan iloiseen ja innokkaaseen nais- ja tyttöenergiaa pursuavaan joukkoon.

Muut vapaaehtoistehtävät JyPK:ssa

Mikäli sinulla on kiinnostusta lähteä mukaan iloiseen nais- ja tyttöjalkapallotoimintaan vaikkapa hallitustyöhön, tapahtumajärjestelyihin, joukkueen huoltajaksi tai johonkin muuhun tehtävään niin ota yhteyttä seuran toimistoon.

Yhteydenotot ja kysymykset:
Iita Pienimäki
Nuorisopäällikkö
iita.pienimaki@jypk.inet.fi
0452770616


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat