Valmentajarekrytointi

1. VALMENTAJAREKRYTOINTI ( päivitetty marraskuu 2019):

Avoimet valmentajatehtävät.

  1. T08 hakee vastuuvalmentajaa
  2. 07/08 Green hakee vastuuvalmentajaa ja valmentajaa

T08 ikäkausijoukkue on harjoitellut yhdessä jo useamman kauden. Joukkue harjoittelee 4 kertaa viikossa ja käy aktiivisesti turnauksissa ympäri vuoden. Kesäisin joukkue osallistuu tyttöjen ja poikien piirisarjoihin. T08 ikäluokka on mukana myös aluevalmennuskeskuksen toiminnassa, joten joukkueen valmentajat saavat sitäkin kautta koulutuksia seuran sisäisten ja palloliiton koulutuksien lisäksi. Joukkueen vastuuvalmentajaksi etsitään henkilöä, joka omaa jo kokemusta lasten ja/tai nuorten valmennustehtävistä. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennustoimintaa ja sinulla on apunasi kolme valmentajaa sekä seuran nuorisopäällikkö. Vastuuvalmentajan korvaus vaihtelee valmentajan koulutuksen ja kokemuksen mukaisesti.

07/08 Green joukkue on syksyllä 2019 toimintansa aloittava joukkue. Osa 07/08 greenin pelaajista on jo pelannut JyPK:n ikäkausijoukkueissa, mutta haluaa itse siirtyä hieman vähemmän harjoittelevaan joukkueeseen. Joukkueella on 2-3 tapahtumaa viikossa sisältäen harjoitukset ja pelit. Joukkueen vastuuvalmentajana pääset suunnittelemaan yhdessä seuran nuorisopäällikön kanssa joukkueen valmennustoimintaa. Sinulla ei tarvitse olla merkittävää kokemusta lasten ja/tai nuorten valmennustehtävistä.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Lisätiedot ja kyselyt: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Tammikuu   »
Kategoriat