Terveys ja turvallisuus

Mehiläisen liikuntaklinikka on JyPK:n virallinen terveyspalvelukumppani


Tapaturman sattuessa varaa aika Mehiläinen Jyväskylästä (Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä) p. 010 414 00. Ajanvaraus on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 7-20. Voit myös varata ajan osoitteesta www.mehilainen.fi/ajanvaraus.

Pelipassiin liittyvän vakuutuksen sisältö ja toimenpiteet vakuutuksen osalta vamman sattuessa löytyvät oheisen linkin kautta http://www.palloliitto.fi/palvelut/palloverkko/kauden-2015-pelipassi-ja-aon-pelipassivakuutus

Ohjeet AON pelipassivakuutetulle vahingon satuttua: http://www.palloliitto.fi/kauden-2014-2015-aon-pelipassivakuutukset/ohjeet-aon-pelipassivakuutetulle

Lääkärin ja fysioterapeutin hoidosta aiheutuneet kustannukset, todistukset, lääkkeet ja mahdolliset tutkimukset (esim. röntgenkuvaus) on maksettava käynnin yhteydessä, koska vakuutusyhtiö maksaa korvauksen ainoastaan maksukuitteja vastaan. Kelan suorapalautus edellyttää käteismaksua.

Kalliisiin tutkimuksiin (esim. magneettikuvaus) ja leikkauksiin haetaan lääkärinlausunnolla maksusitoumusta vakuutusyhtiöltä etukäteen.

Rasitusvammat, kroonistuneet vaivat tai yleissairaudet eivät kuulu tapaturmavakuutuksen piiriin, mutta myös ne voidaan yhteistyösopimuksen myötä hoitaa Mehiläisessä

Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoiden avulla takaisin liikkumaan – nopeasti, terveenä ja osaavampana

Jyväskylässä Liikuntaklinikalla palvelevat liikuntalääketieteen erikoislääkäri Harri Selänne ja muita urheilijan asioihin perehtyneitä yleis- ja erikoislääkäreitä, kuten ortopedit. Lisäksi liikuntaklinikan asiantuntevat fysioterapeutit, kiropraktikko, naprapaatti, osteopaatti ja psykologi ovat palveluksessasi. Henkilöiden nimet ja erikoisosaamisen löydät Mehiläisen sivuilta www.mehilainen.fi/liikuntaklinikka.

Jyväskylän Mehiläisessä on tarjolla myös vaivan tutkimisen mahdollistavat la boratorio-, röntgen-, ultraääni- ja magneettitutkimukset. Jos vamma vaatii leikkausta, hoitavat osaavat ortopedimme Sinut kuntoon päiväkirurgisessa sairaalassamme Jyväskylässä.

Liikuntaklinikan ammattilaisia yhdistää luonnollisesti kiinnostus urheiluun ja liikuntaan sekä tietty urheilullinen asenne palvella pikaisesti harjoittelun ja kilpailemisen pariin takaisin haluavia asiakkaitaan.

Yhteistyö Mehiläisen kanssa tuottaa bonusta seuralle

JyPK suosittelee jäsenten ja heidän perheidensä rekisteröimistä Mehiläisen urheilunettiin.

Osana kumppanuutta toimii Urheilunetti-työkalu, jonka avulla Mehiläinen tukee seuraa Mehiläiseen keskitetyistä palveluiden ostoista. Seurassa on sovittu, että joukkueenjohtajat rekisteröivät joukkueidensa pelaajat urheilunettiin ja perheenjäsenten rekisteröinti on kunkin itsensä vastuulla. Perheenjäsenen rekisteröinnin voit tehdä tästä:

Perheenjäsenen rekisteröinti (alla linkki)

https://service1.mehilainen.fi/urheilunetti/index.php?r=site/register&j=1

Lue lisää urheilunetistä

http://www.mehilainen.fi/liikuntaklinikka/urheilunetti

Jos urheilussa sattuu, Mehiläisessä tapahtuu!


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Kategoriat