ArosCupen 2018: Päivä #1
28.6.2018 8:29 Uutiset / Tytöt -05

JyPK05:n ensimmäinen ulkomaanturnaus suuntautuu Ruotsiin, ArosCupen 2018 valikoitui useammasta vaihtoehdosta matkakohteeksi. 27.6.-2.7. kestävä pelimatka tarjoaa 20 oman joukkueen ja 4:lle 06-joukkueen pelaajalla napakan paketin ohjelmaa: matkailua bussilla ja laivalla, majoitusta koululla ja hytissä sekä yhdessäolon riemua jalkapallon parissa.

Alakulman kahviossa kävi kuhina ennen klo13:30 starttia: pahvimuki kourassa bussiin marssi useampikin reissuun lähtevä aikuinen. Kuski-Jari sai käyttää vuosien kokemustaan autonsa lastaamisessa, koulumajoitus kun vaatii vähän enemmän varustusta hotellivaihtoehtoon verrattuna. Toki "täydempi bussi - pienempi budjetti" sopii varmasti hyvin reissun tärkeimmille sponsoreille eli vanhemmille.Kyseessä on historiallinen reissu: ensimmäinen ulkomaanturnaus tälle joukkueelle sekä KAIKKI pelaajat pelikuntoisina matkassa mukana. Nyt koputetaan puuta, aivan loistava lähtötilanne. Omien tyttöjen lisäksi matkassa on mukana JyPK06 joukkueesta Hilma, Elisa, Minttu ja Iiris. Näin pelaajien kokonaismäärä 24, sillä päästään pelaamaan kahta sarjaa F13 ikäluokassa (F13 9m ja F13 lät 9m). Kaikille on siis luvassa vähintäänkin riittävästi nurmella kirmailua. Kokenut valmennus tietää ruotsalaisen tyttöjalkapallon tason: kaikki joukkueen kylmäpussit (20) pakattu matkaan ja lisää ostetaan tarvittaessa.


Vanhempien vilkutuksia ei enää bussista katseltu, iloinen puheensorina raikui kun kuukausien odotus on vihdoin palkittu. Ensin pieni bussimatka Tampereen kautta Aurassa ruokaillen Turun satamaan ja sitten Baltic Prinacessillä Tukholmaan. Odottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta tätä joukkoa vajaan tunnin notkuminen laivaterminaalin aulassa ei näyttänyt häiritsevän lainkaan. Tunnelma oli kyllä jo maissa kansainvälinen, aasialaisella päämausteella höystettynä.Laivaan mentäessä vastaanoton suoritti suosikkihahmo lapsuudesta: Muumipeikko. Vaikka sitä jo niin isoja ollaankin niin kyllä tuo tuttu hahmo sai selkeästi ryhmämme tunteet pintaan, selkeästi lämpimiä muistoja liittyy Muumilaaksoon. Ihan kaikkien seurueemme jäsenten kiinnostukseen Muumipeikko ei näyttänyt kyllä syttyvän.


Kaunis sää näytti Turun saariston kauneimmillaan kun jypykkälauma sanoi heipat kotimaalleen muutamaksi päiväksi. Aurinkoisella kannella otettiin niin groupie, selfie kuin frendie otoksia.Aamulla on todella aikanen herätys, paikallista aikaa klo 05:00 (06:00 Suomen aikaa), tarkoitti hiljentymistä nukkumaan klo22:00. Päivä tuntui vaatineen veronsa, sillä pienen laivaan tutustumisen jälkeen hyttikunnat vetäytyivät lepäämään hyvin rauhallisesti. Paluumatkalla on sitten aikaa siihen todelliseen shoppailuun ja univelan ottoon.


Tämän turnauksen mahdollistamiseen osallistui koko joukko keskisuomalaisia yrityksiä, niistä tarkemmin toisessa uutisessa. Kiitoksia vielä kerran heille sekä tietysti tärkeimmälle tukijoukolle: pelaajien perheille!

Turnauksesta löytyy tietoa ArosCupenin www-sivuilta, ottelujen etenemistä voi seurata tulospalvelusta sarjojen F13 m9 ja F13m9 lätt tuloksia seuraten. Ja kun pyritäänpä kaikki pelit myös joukkueen YouTube-kanavalta suorana lähettämään, edelläkävijyyttä sekin.

Päiväraportit: Päivä#1, Päivä#2, Päivä#3, Päivä#4, Päivä#5, Päivä#6


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Kategoriat