Piteå Summer Games 2019
1.7.2019 3:59 Uutiset / Tytöt -09

JyPK09:n voittoisat tytöt Piteå Summer Gamesin pelien jälkeen

Piteå Summer Games 2019, joukkueemme ensimmäinen ulkomaanturnaus, takana onnistuneesti. Voittajina kotiin!

Matkaan lähdimme kahdella joukkueella, JyPK09 Valkoinen (vit, kuten sanovat siellä päin) ja JyPK09 Vihreä (grön, kuten myös sanovat siellä päin) 2009-syntyneiden tyttöjen sarjaan. Kymmenen tunnin matka oli pitkä bussilla, mutta rattoisastihan aika sujuu hyvässä seurassa. Mukana bussissamme olivat isommat JyPKin 06-tytöt näyttämässä isomman elkeitä ja perässä heti ajelikin toinen bussi täynnä JyPKin 07-tyttöjä. Mainioita yhteishengen ja seurakulttuurin kehittäjiä tällaiset yhteiset turnauselämykset! (Siedätyshoitoakin kai ;) Hienosti pelasivat isommat (mm. pronssia tuliaisina T12-sarjasta) ja käytiinpä kannustamassakin. Vaan... omat pelit ne vasta mullistavasti sujuivatkin!

Vaikka varsinaisia mitalipelejä ei ikäluokassamme vielä pelattu, aimo nippu moraalisia kultamitaleja tuotiin takaisin kotiin Jyväskylään. Kumpikin joukkueemme näet raivasi tiensä suvereenisti oman lohkonsa voittoon ja päätöspelissä lohkoykkösten kesken molemmat joukkueemme edelleen jatkoivat huimia otteitaan. JyPK09 Valkoisen hurja voittosaldo peleistä maalierolla 43-0! Ja JyPK09 Vihreän niin ikään hurja voittosaldo peleistä maalierolla 23-0! Mikä hienointa, kovistakin vastuksista huolimatta molemmat joukkueemme pystyivät pitämään turnauksessa oman pään puhtaana. Pelattu olisi mielellään vielä lisääkin. Aivan fantastista, tytöt!

Niinpä lähdettiinkin kirjaimellisesti turnauksesta voitoilla yöhön, kun bussi olisi pitkän reissun päätteeksi kotona Jyväskylässä arviolta 3.30 aamuyöstä. Väsyneet mutta onnelliset pelaajamme (kuin myös taustat sekä kannustaneet vanhemmat ja muut fanit) ovat Piteån onnistuneen reissun myötä saaneet roiman kasan upeita kokemuksia ja hienoja muistoja. Päällimmäisenä, jopa ehkä pelienkin ylitse, jäävät mieleen kannustushuutojen täyteiset hetket upeassa avajaisparaatissa tuhansien ja taas tuhansien muiden maiden pelaajien sekä kaupungin kadut täyttäneiden ihmisten keskellä, tai ehkä myös varsin erikoinen majoituspaikkamme Furunäsetin entisessä mielisairaalassa (kyllä, minkä lie vanhan kuvan taustoista turnausjärjestäjät sitten lienevät ennakkoon nähneetkään, kun majoitusjärjestelyitä ovat pohtineet).

Hieno turnaus, kiitos Piteå, JyPK09 tackar!(Kuva) Turnauksen avajaisten ja paraatin tunnelmissa yhdessä JyPK07:n kanssa.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat