Valmentajarekrytointi

1. VALMENTAJAREKRYTOINTI ( päivitetty lokakuu 2020):

Avoimet valmentajatehtävät.

  1. T07 hakee vastuuvalmentajaa/apuvalmentajaa
  2. 07/08 Green hakee vastuuvalmentajaa

T07 ikäkausijoukkue on harjoitellut yhdessä jo useamman kauden. Joukkue harjoittelee 4 kertaa viikossa ja pelaa kesäisin Pohjoista liigaa sekä Itä-Suomen alueellisia sarjoja. Kesällä 2020 joukkue sijoittui toiseksi Pohjoisen liigassa eli marraskuussa 2020 heillä on edessään oman ikäluokkansa lopputurnaus, johon ovat päässeet ikäluokan kahdeksan parasta joukkuetta. T07 ikäluokka on mukana myös aluevalmennuskeskuksen toiminnassa, joten joukkueen valmentajat saavat sitäkin kautta koulutuksia seuran sisäisten ja palloliiton koulutuksien lisäksi. Joukkueen vastuuvalmentajaksi etsitään henkilöä, joka omaa jo kokemusta lasten ja/tai nuorten valmennustehtävistä. Vastuuvalmentajana johdat joukkueen valmennustoimintaa ja sinulla on apunasi valmennustiimin muut jäsenet sekä seuran nuorisopäällikkö.

07/08 Green joukkue on aloittanut toimintansa syksyllä 2019. Osa 07/08 greenin pelaajista on jo pelannut JyPK:n ikäkausijoukkueissa, mutta haluaa itse siirtyä hieman vähemmän harjoittelevaan joukkueeseen. Joukkueella on 2-3 tapahtumaa viikossa sisältäen harjoitukset ja pelit. Joukkueen vastuuvalmentajana pääset suunnittelemaan yhdessä seuran nuorisopäällikön kanssa joukkueen valmennustoimintaa. Sinulla ei tarvitse olla merkittävää kokemusta lasten ja/tai nuorten valmennustehtävistä.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta ja halua kehittyä valmentajana. Liikunta-alan tai pedagogiset opinnot ovat eduksi tehtävässä. JyPK tarjoaa valmentajalle materiaaleja ja mahdollisuuden kouluttautua valmentajana ja joukkueet maksavat valmentajille erikseen sovittavan korvauksen valmennuksesta.

Lisätiedot ja kyselyt: Iita Pienimäki, iita.pienimaki@jypk.inet.fi, 0452770616   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Kesäkuu   »
Kategoriat