Henna Honkanen vahvistamaan B18-valmennusta
4.6.2020 22:59 Uutiset / B18

B18-joukkue sai mukaan valmennukseen Henna Honkasen, näin Timo Korhosella on apunaan kokenut liigapelaaja. Henna pelaa tulevalla kaudella JyPK:n edustusjoukkueessa Kansallista Liigaa ja osallistuu B18-joukkueen valmentamisen lisäksi myös liigajoukkueen valmennukseen.

B18-joukkueen valmennus vahvistui Henna Honkasella, hän oli JyPK:n tehokkain maalintekijä viime kaudella. Henna palasi keväällä Italiasta, jonne hän teki pelaajasopimuksen viime kauden päätteeksi. Valmentaminen tarjoaa Hennalle uusia haasteita ja hän odottaakin innolla tätä uutta kokemusta B18-joukkueen matkassa.

Vastuuvalmentaja Timo Korhonen on tyytyväinen valmennustiimin vahvistumiseen, sillä kauteen lähdettäessä valmennuksessa vastuuta jakanut Petri Helsingius joutui jäämään henkilökohtaisista syistä toistaiseksi pois joukkueen toiminnasta. Henna tuo oman pelaajakokemuksensa mukaan joukkueen arkeen, osalle pelaajista hän on ennestään tuttu lukion fysiikkaharkkojen vetäjänä.

Joukkue palasi kesäkuun alussa normaaliin harjoitteluun, vihdoinkin huokasi Timo. Ja hyvältä tekeminen Viitaniemen montussa näyttikin, ensimmäinen paikka testata pelivalmiutta on Joensuun Hertan naisia vastaan lauantaina 6.6. Viitaniemen kentällä klo14.
   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
Kategoriat