SyysSeMi 2020 - Kultaa!
6.9.2020 16:53 Uutiset / Tytöt -09

SyysSeMi 2020:n voittajat E11-sarja (09)

Viikonloppuun lähdetiin jännin tunnelmin. Syksyn mittaan niin flunssat kuin koronajännitteetkin ovat aiheuttaneet syvää pohdintaa harrastuspuolella siinä missä muillakin ihmiselämän sektoreilla, myös meidän joukkueessamme flunssakausi on harventanut väliin rivejä. Kun siihen lisätään harmilliset jalkojen kolotukset ja muut esteellisyyttä lisäävät tekijät, ollaan äkkiä tilanteessa, jossa pelaajat ovat kerrassaan harvassa, niin sanotusti kortilla. Vieläpä oman kaupungin turnaus, ikivihreä Hippo-sellainen, lähestyy ja ilmeisemmin sen järjestämiselle säilyy vihreä valo, vaikka valtakunnan ja maakunnan uutisia aina saakin jännittää näinä aikoina.

Tälle Hippoa edeltävälle viikonlopulle oli kalenteriin sattunut niin SyysSeMi-turnaus kuin aluesarjan pelitkin. Pelaajia piti kirjaimellisesti yrittää raapia "kaapin pohjilta", kun lainojakaan ei olisi saatavilla. Ensi alkuun näytti jo siltä, että jos kymmenkunta tyttöä Seinäjoelle saataisiin, muihin peleihin jäisi seitsemän kappaletta 8v8-peleihin. Onneksemme yksi pelaaja saatiin peruntuneen reissun vuoksi rosteriin mukaan ja niinpä viikonlopun väännöt olivat jossakin muodossa turvatut.

Lauantaina Seinäjoen jengimme väänsi tiukkojen pelien kautta miltei lohkoykköseksi, mutta ainakin siis kakkoseksi ViFKin perään. Siitä ponnistettiin sunnuntaina sijoitus- sekä mitalipeleihin ja finaaliin, jossa revanssissa ViFK kaatuikin vihreän pölläkän saattelemana lukemin 1-0 ja pytty lähti matkaan Jyväskylään! Mainiota!

Loppujengimme väänsi kuin väänsikin ilman vaihtopelaajia väsynein jaloin lopulta selkeät voitot PaRin ja Huiman tytöistä Keuruulla Tervan tekonurmella (kuva yllä), joten viikonlopusta muodostui oikeinkin voittoisa kenraaliharjoitus tulevan viikon koitoksiin. Jess!

Voimalla vihreän sydämen - JyPK09!


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Syyskuu   »
Kategoriat