BSM-karsinnan ja 1-Div ohjelma tarkentuu ensi viikolla
23.4.2021 14:37 Uutiset / Tytöt B

Palloliitto päivitti ohjeistustaan harjoitteluun liittyen, kokouutinen löytyy palloliiton sivuilta.

Valtakunnallisten sarjojen osalta (BSM-karsinta, 1-div) alkamisajankohta ja sarjan läpivienti on edelleen vahvistamatta, tiistaina 27.4. Palloliitto käy läpi suunnitelmia osallistuvien seurojen kanssa. Tämän jälkeen päästään tiedottamaan mahdollisista muutoksista.

Kausi 2021 on ollut haasteellinen monestakin syystä näin JyPK B-joukkueen näkökulmasta. Suurin vaikuttava tekijä on luonnollisesti covid-19 ja sen aiheuttamat muutokset niin pelikauden aloittamiseen kuin myös arjen harjoitteluun. Tämän lisäksi jyväskyläläisiä jalkapallonharrastajia on koetellu talvi: Vehkahalli painui kasaan helmikuun puolivälissä ja on samassa profiilissa edelleen. Seuraava yritys saada se pystyyn on 8.5. Onneksi kevät tuli ja lumi suli, pelaajat olivat kuin vasikat kevätlaitumilla kun tällä viikolla päästiin takaisin "kotiin" eli Viitaniemen tekonurmelle.

Erilaisista haasteista huolimatta joukkueessa on ollut erinomainen harjoittelufiilis ja kun kentälle on päästy niin se on tehty tosissaan. Ulkona tapahtuva fysiikkaharjoittelu on myös kevään myötä mukavampaa. Kun toivottavasti ensi viikolla saadaan se toteutuva otteluohjelma selville niin kyllä tästä vielä hieno kausi tulee. Kärsivällisyyttä myös kotiväelle ja kannattajille, kyllä se yleisökin tulee live-jalkapalloa tällä kaudella näkemään!
   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Toukokuu   »
Kategoriat