JyPK, Stadium ja adidas jatkavat yhteistyötä seuraavat 5 vuotta
19.11.2021 15:00 Uutiset / Pääsivusto

Jyväskylän Pallokerho ja Stadium ovat tehneet uuden sopimuksen ja Stadium jatkaa JyPK:n valittuna varustetoimittajana seuraavat 5 vuotta alkaen 1.1.2022. Samalla sopimuksella Jyväskylän Pallokerho vahvistaa jatkavansa adidas-merkin alla niin peliasuissa kuin seuratekstiileissä.

Jyväskylän Pallokerho ja Stadium ovat tehneet uuden sopimuksen ja Stadium jatkaa JyPK:n valittuna varustetoimittajana seuraavat 5 vuotta alkaen 1.1.2022. Samalla sopimuksella Jyväskylän Pallokerho vahvistaa jatkavansa adidas-merkin alla niin peliasuissa kuin seuratekstiileissä.

Johanna Itkonen - hallituksen puheenjohtaja, Jyväskylän Pallokerho

"Ennen sopimusta kävimme rakentavat ja hyvät keskustelut siitä, kuinka yhteistyö on sujunut edellisinä vuosina. JyPK:n joukkueilla on ollut erilaisia kokemuksia varusteiden saatavuudesta ja toimitusvarmuudesta, niitä Stadium kävi osana tarjousprosessia läpi ja parannuskohteita tunnistettiin, yksi selkeä muutos on saada painatukset Stadiumin kautta ja näin suoraviivaistaa varusteiden toimitusta tilauksesta pelikentille. Taloudellisesta näkökulmasta sopimus sisältää selkeitä muutoksia ja mm. urheilullisesta tuloksesta on mahdollista saada menestysbonusta. Seurayhteisö voi jatkaa haluamansa joukkueen tukemista ohjaamallaStadiumin ostobonuksia valitsemalleen joukkueelle. Stadiumin valikoima on kattava ja tarjoaa eri hintaluokan vaihtoehtoja, erinomaista että yhteistyömme jatkuu ja paranee."

Petteri Ahokoski - Region Manager Finland, Stadium Team Sales

”Stadiumille tämä jatkosopimus merkitsee erittäin paljon. JyPK vie jalkapalloilun ilosanomaa harrastajille lähtökohtiin tuijottamatta ja on vahva esimerkin näyttäjä nais- ja tyttöfutiksen kehittämisen osalta, joten näemme että tämänlaisen seuran yhteistyökumppanina toimiminen on meille ylpeyden aihe. Haluamme tahollamme tehdä kaikkemme seuran kehittämisen hyväksi ja tukea seuran strategiaa sekä vahvaa arvotyötä, arvostamme myös seuran vahvaa kunnianhimoa rakentaa menestyvää jalkapallokulttuuria kortteliliigatoiminnan kautta. Palamme halusta auttaa JyPK:iä kehittymään entisestään, ja uskomme että kykenemme vahvan brändimme adidaksen kanssa tarjoamaan jatkossakin konkreettista arvoa tuottavan ja eheän varustetoiminnan osaksi harrastajien arkea”.

Konsta Pöysä - adidas Team Sales Specialist

”Olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksesta JyPK:n kanssa ja on upea juttu, että tulevinakin vuosina seura kantaa ylpeänä kolmea raitaa peliasussaan. Perinteikäs JyPK on myös varusteissa edelläkävijä ja meille todellinen näyteikkuna. Olemme useissa yhteyksissä päässeet käyttämään JyPK:a malliesimerkkinä seuramallistomme luomien mahdollisuuksien hyödyntämisestä. Yhteistyö on edellisten vuosien aikana tiivistynyt sekä seuran, että jälleenmyyjän kanssa ja haluammekin kiittää molempia luottamuksesta brändiämme kohtaan. Nais- ja tyttöjalkapallo on tällä hetkellä hienossa kasvussa koko Suomessa ja JyPK tästä malliesimerkki seurana.”

Joukkueet tulevat saamaan ohjeistuksen uuden sopimuksen muutoksista ennen sopimuskauden alkua, vuoden 2021 loppuun mennään nykyisen sopimuksen mukaisesti.

Yhteyshenkilöt sopimukseen liittyen:

-Jyväskylän Pallokerho: Johanna Itkonen, hallituksen puheenjohtaja, itkoska(at)msn.com, 050 360 3437

-Stadium: Tomi Pennanen, Stadium Team Sales Finland, tomi.pennanen(at)stadium.fi, 040 182 9727


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Marraskuu   »
Kategoriat