Masto Cupista 5.-6.8.2017 rutkasti itseluottamusta ja hopeaa
10.8.2017 10:34 Uutiset / Tytöt -05

JyPK05 osallistui Masto Cupissa niin 05 kilpa- kuin haastajasarjaan. Kilpasarjassa joukkue taisteli niin voittoja, tasurin kuin pari tappiota. Haastajasarjassa jypykät kohtasivat paremman joukkueen vasta finaalissa, kotiin siis kokemusten lisäksi hopeamitalien ja pokaalin kera.


Perjantai-iltana Alakulmalta starttasi 04- ja 05-joukkueiden kimppakyyti, bussissahan on aina tunnelmaa. Edessä Lahti ja huippupelejä erilaisilla alustoilla uusia joukkueita vastaan. Puhumattakaan aina yllätyksiä tarjoavasta koulumajoituksesta.
Viikonlopun vallitseva ilmiö oli kuurosateet, kuullostaa ihan kesän 2017 valliltsevalta säätilalta. Ja kun pelejä oli niin luonnonnurmella, tekonurmkella kuin hiekkatekonurmella niin olosuhteiden osalta oltiin kuin suuressa TM-kesärengastestissä. Pito vaihteli ja näyttäviltä vesi-, muta ja muoviliirroilta ei vältytty. Mutta onneksi henkilövahingot jäivät nollaan, pesukoneet ovat kyllä pyörineet tämän reissun jälkeen. Mitä eroa on märän koiran ja märän jypykän välillä? Yleensä vähintään 5m, koira tulee nimittäin syliin :-)
Kilpasarjan ottelut sujuivat pelkästään numeroita tiiraillein näin:


Valmennuksellinen tiivistelmä peleistä: turnauksessa oli 6 peliä, joista ainoastaan Kontua vastaan kentällä näkyi suurehko tasoero. Viidessä muussa pelissä ottelut olivat todella tiukkoja, turnauksesta tuli loistavaa kokemusta ja pelillisiä onnistumisia. Voitot NJS:stä ja Hongasta tulivat hyvällä pelillä, HJK:ta vastaan taisteltiin tasapeli ja TuPS/Jäps yj1:lle hävittiin niukasti. Pelillinen notkahdus tuli lauantain neljännessä pelissä, siinä alkoi näkyä pitkä päivä ja koulumajoituksen vero yöunista. Turnauksen kaavio ei mahdollistanut kahden alkusarjalohkon tasoerojen arviointia, mutta TuPS/JäPS yj taipui finaalissa vasta rankkareilla ja HJK otti pronssia. Eli ei ihan pieleen voi mennä jos arvioidaan lohko A:n olleen vähintään yhtä kova kuin Lohko B:n. Onnea Komeettarille vuoden 2016 hopean kirkastamisesta kullaksi!

Haastajasarjan kulku tulospalvelun silmin katsottuna:Alkusarjassa JyPK voitti selkeästi kaksi peliä ja tiukka taisto lohkon ykkössijasta HJK Cityä vastaan. Pudotuspeleissä ensin voitto Lievestuoreen Kisasta ja sitten trilleri FC Raumaa vastaa, rankkareilla voitto ja finaaliin. Finaalissa FC Espoo osoittautui selkeästi vahvemmaksi ja hallitsi pelivälinettä tehden 3-0 lopputuloksen ihan ansaitusti. Loistava turnaus haastajasarjan tytöiltä, kiitokset myös joukkueessa mukanaolleille Riinalle ja Lauralle!

   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat