Keski-Suomen Urheilugaalassa palkittiin Pasi Laaksonen ja JyPK B18
1.2.2020 12:07 Uutiset / B18

Perjantaina 31.1. olleessa Keski-Suomen Urheilugaalassa palkittiin kauden 2019 parhaita saavutuksia. Jyväskylän Pallokerholle sai kaksi palkintoa: Pasi Laaksonen palkittiin "Vuoden nuorisourheilun vetäjä" -kategoriassa ja JyPK B18 joukkueen voittama Suomen Mestaruus oli Palloliiton Keski-Suomen piirin valinta vuoden urheiluteoksi.

Onnea vielä kerran Pasi ja B18 joukkue koko vihreästä sydämestä!Vuoden nuorisourheilun vetäjä: Pasi Laaksonen, JyPK

Perustelut: Pasi Laaksonen on entinen maajoukkue -tason maalivahti, joka on halunnut jakaa osaamistaan junioreiden ja nuorten jalkapalloilijoiden käyttöön. Hänellä on taustalla yli 10-vuotinen valmentajaura, joka on sisältänyt paljon pyyteetöntä ja sitoutunutta työtä jalkapallon eteen. Hän on ammatiltaan lastentarhanopettaja, ja myös kouluttautunut valmentajana UEFA-tasolle saakka.

Pasi Laaksonen toimi vastuuvalmentajana, kun JyPK:n Jalkapallon tyttöjen B 18-joukkue voitti syksyllä 2019 SM-Kultaa. Pasi oli myös saman joukkueen vastuuvalmentajana, kun joukkue saavutti syksyllä 2018 SM-hopeaa.

Lajiliittojen urheiluteot

Jalkapallo, valinnan on tehnyt Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiriUrheiluteko: Jyväkylän Pallokerho B-tytöt

Perustelut: Edellisen vuoden hopea vaihtui kultaiseksi ja joukkue voitti B-tyttöjen Suomen mestaruuden 2019. Joukkueessa on tehty useamman vuoden määrätietoista ja suunnitelmallista työtä niin joukkueen kuin pelaajien kehittämiseksi. Laadukas taustaryhmä valmentajineen ovat onnistuneet sitouttamaan pelaajat tason mukaiseen harjoitteluun sekä luomaan joukkueeseen loistavan yhteishengen.

Urheilugaalan kaikki palkitut löytyvät Keski-Suomen liikunnan sivuilta.


   
Lisää uutisia
Jyväskylän Pallokerho
«  Heinäkuu   »
Kategoriat